Pozdravljeni študentje!

v Mariboru bodo prvič letos potekale Svetovne medicinske in zdravstvene igre (Medigames) v okviru katerih je tudi znanstveni simpozij.  Iger se udeležujejo zdravstveni delavci iz več kot 40 držav in bodo letos prvič potekale v Sloveniji, v Mariboru od 28.5.-4.6. Gre torej za edinstveno priložnost, da  navežete stike z zdravniki iz celega sveta in to v domačem okolju. Več informacij o samih igrah najdete na www.medigames.com oz. v tekstu spodaj.

Za slovenske študentje so pripravili še posebej ugodno kotizacijo. Za kakršnekoli informacije se obrnite na Duško Žolger (duska@pepermint-pr.si, 031533714).

Vabimo vas na
37. Svetovne medicinske in zdravstvene igre
Medigames 2016,
ki bodo od 28. maja do 4. junija 2016
v Mariboru.

 

Svetovne medicinske in zdravstvene igre so prvič organizirali leta 1978, doslej jih je gostilo že več kot 29 mest in regij 15 državah. Dogodka, ki se odvija v prijateljskem olimpijskem vzdušju, se vsako leto udeleži okoli 1500 iz več kot 40 različnih držav. Zdravniki, zobozdravniki, študenti medicine, fizioterpevti, farmacevti in drugi zdravstveni delavci bodo lahko letos v osmih dneh tekmovali v kar 22 športnih disciplinah.

Mednarodni SIMPOZIJ “Medicina in šport”
Dvodnevni Mednarodni znanstveni simpozij (31. maj – 1. junij 2016, Hotel Habakuk), na katerem bodo predavali ugledni tuji in slovenski strokovnjaki s področja športne medicine, bo priložnost za strokovno izpopolnjevanje. Predsedujoči simpoziju so Dr. André Monroche (Francija), Liliane LAPLAINE-MONTHEARD (Francija), ustanoviteljica WMHG in Dr. Matjaž Vogrin (Slovenija), vsi udeleženci pa so kandidati za točke slovenske Zdravniške zbornice in CME.Prijavite se lahko (Online Registration) 
TUKAJ.
(nižja kotizacija za slovenske udeležence)

Za rezervacijo posameznih nočitev po posebnih cenah za slovenske udeležence Medigames,

prosim pišite na

anita.acko@termemb.si

 
Celoten program najdete TUKAJ.

Vse informacije o Medigames 2016 boste našli na spletni strani
www.medigames.com.

Veselimo se druženja z vami!

 

Organizatorji:
Corporate Sport Organisation
(Paris / France)
info@medigames.com

Terme Maribor
(Maribor / Slovenija)
medigames@termemb.si

 

Vabilo Medigames 2016

Predstavitev Medigames 2016