Cenjeni člani!

V soboto, 27. marca 2021, ob 17.45 uri, bo potekala 24. redna skupščina Društva študentov medicine Maribor. 

Zaradi zagotavljanja varnosti udeležencev in v skladu s priporočili Medicinske fakultete Univerze v Mariboru, ki zaradi situacije z virusom SARS-CoV-2 omejujejo zadrževanje v prostorih Medicinske fakultete Univerze v Mariboru, kjer se nahaja sedež DŠMM, bo 24. redna Skupščina DŠMM potekala preko spleta in sicer preko orodja Microsoft Teams, ki omogoča vpis s študentsko identiteto in s tem verodostojno udeležbo članov DŠMM. 

Posamezniki, ki se boste skupščine udeležili, se prijavite preko Google obrazca. Po prijavi boste vse dodatne informacije prejeli na študentski mail.

OBRAZEC ZA PRIJAVO
Obrazec za prijavo bo odprt do 25. 3. 2021 (23:59 CET).

Na skupščini bodo potekale volitve v Upravni in Nadzorni odbor Društva za razpisana mesta. Vljudno vas vabimo, da si preberete opis funkcij in ostale priložene dokumente ter kandidirate.

Posameznik na razpisane funkcije kandidira tako, da izpolni kandidaturni list in ga pošlje na e-poštni naslov kandidature@medicinec.si. Obrazec je v prilogah razpisa. Kandidat prav tako izpolni priloženo predlogo za kandidaturo in jo priloži kandidaturnemu listu.

Kandidatura z obema obrazcema mora biti poslana na naslov kandidature@medicinec.si, najkasneje 7 dni pred 24. rednim zasedanjem skupščine Društva študentov medicine Maribor, torej najkasneje do vključno 21. 3. 2021, 23.59 CET.

Vsa potrebna dokumentacija se nahaja v prilogah te objave. V primeru vprašanj pa se obrnite na nas, člane UO in NO.

Vsi člani imate glasovalno in volilno pravico, prav tako lahko vsi kandidirate na razpisana mesta! Vljudno vabljeni k prijavi!

Kandidaturni list in kandidaturo najdete na tej povezavi.