Izobraževanje

Pomembno poglavje v naši zgodbi bo letos tudi izobraževanje. Izobraževanje je poleg raziskovanja eden izmed ključnih elementov napredka medicinske vede, znanosti in stroke. S to stranjo upamo, da bomo lahko širjenje znanja približali vam in omogočili trajnostni razvoj in napredek. Postrezite si s široko ponudbo izobraževalnih vsebin, ki bo iz meseca v mesec rasla.

Medicinčnik

500 strani dolga knjiga Medicinčnik je plod večletnega dela naših študentov, ki so s skupnimi močmi uspeli povzeti vse pomembne vidike kliničnega dela tekom študija na MF UM. Študenti si boste lahko s pomočjo Medicinčnika olajšali vaše 4-letno delo v UKC tekom vaj pri kliničnih predmetih.

Vodič za bruce

Novost leta 2013 je Vodič za bruce, ki smo ga DŠMM pripravili v sodelovanju s Študentskim svetom in tutorstvom. Ustvarili smo ga s ciljem, da novopečenim študentom naše fakultete olajšamo prehod v novo študijsko okolje in jih tudi na tak način sprejmemo v svoje vrste.

Vodič po UKC

Analog zgornjemu izvodu je Vodič po UKC, ki bo pomagal tretjim letnikom ob prvih korakih skozi labirint Univerzitetnega kliničnega centra Maribor in jih seznanil z osnovnimi rituali, ki spremljajo delo v bolnišnici.

Files

Spletni arhiv gradiv files.medicinec.si je tekom zadnjih let zaslovel kot referenčna točka za vse, kar potrebujete pri študiju medicine. Od seminarjev in gradiv za vaje do vprašanj za utrjevanje snovi pred izpitom. Dober tek.

V primeru, da standardni naslov files ne funkcionira, poskusite tukaj.