S pomočjo novic DŠMM ostaneš obveščen o vsem obštudijskem dogajanju na Medicinski fakulteti UM.
Društvo študentov medicine Maribor

Počasi se bližajo pomembni dogodki ... si za akcijo?

Kot že vsako leto doslej, bomo tudi letos za konec koledarskega leta organizirali dva velika dogodka, Brucovanje in Božični koncert MF UM. Prvi bo v v sredo, 5. decembra in drugi v petek, 21. decembra 2012

Vendar pa organizacija tako velikih dogodkov nikoli ne uspe brez dobrega teama. Želiš postati del ekipe? Če si interesent in si želiš s svojimi novimi idejami ter energijo pripomoči k pripravi in izvedbi teh dveh dogodkov, te pozivamo, da se nam pridružiš in z nami skupaj ustvaritiš nova, nepozabna in še boljša doživetja.

Prijave bomo zbirali do četrtka, 8. novembra 2012.
Brucovanje


Brucovanje [5. 12.]

Brucovanje smo lani, v sodelovanju s projektom Študentska kapa, izvedli v slogu, ki krasi tovrstne dogodke že vrsto let. Tudi letos nameravamo začeti s študentsko parado novincev in bolj izkušenih spremljevalcev od Rektorata do ŠTUK-a, tam pa nadaljevati v super vzdušju z igrami, zaprisego Brucov, Brucomorom ter s koncertom glasbene skupine pozno v noč.
Božični koncert MF UM


Božični koncert [21. 12.]

Božični koncert, svečani dogodek tik pred božičem, ki krasi našo fakulteto v očeh ne samo študentov, temveč tudi vseh pedagoških delavcev in širše javnosti, bo ponovno v prostorih Unionske dvorane Narodnega doma v Mariboru. Spet se bodo predstavili naši kulturno navdahnjeni študentje, ki bodo publiko popeljali v čarobno vzdušje božiča. Koncertu bo sledil Božični afterpatry, namenjen vsem, ki jim bo ostalo praznične energije.
Koncert za Malawi
 


Kaj vse smo z DŠMM ušpičili v oktobru?

Kot vidiš smo prenovili videz Novic DŠMM. V takem formatu bodo od zdaj naprej izhajale na 14 dni in te obveščale o vsem obštudijskem dogajanju na MF UM. Tak način je tebi, uporabniku, prijaznejši, saj prekinja staro prakso naključnega pošiljanja novic. Mi pa se bomo maksimalno potrudili, da bodo vsebine ostale sveže in predvsem zanimive. Seveda bomo veseli vsake pohvale ali kritike.

Ob začetku leta je potekal DocFest, ki je tudi letos bil v znamenju dobre družbe, aktivne promocije projektov in nenazadnje sladoleda.

Da smo se dodobra spoznali in podružili kot se za medicince spodobi, je poskrbela Spoznavna čaga v KMŠ-ju. Fotke s čage si lahko ogledaš tukaj.

Pred enim tednom pa smo se z najbolj motiviranimi člani polni znanja vrnili z Motivacijskega vikenda DŠMM. Družili smo se, zabavali, pridobivali nova znanja, več o vikendu pa lahko prebereš na strani.

      


Prihajajoče delavnice projektov

Za življenje!
9. novembra Smučarsko društvo UNIOR Celje
14. novembra ZUDV Dornava
15. novembra OŠ FLV Slivnica

Ljubezen in spolnost
15. novembra DSŠ Lendava

Medimedo
7. novembra Maribor
Copyright © 2012 Društvo študentov medicine Maribor, Vse pravice pridržane.

Sent to jhanse90@gmail.com — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Društvo študentov medicine Maribor · Slomškov trg 15 · Maribor 2000
Email Marketing Powered by MailChimp