S pomočjo novic DŠMM ostaneš obveščen o vsem obštudijskem dogajanju na Medicinski fakulteti UM.
Društvo študentov medicine Maribor
Božični koncert 2011 - Mia

Iščemo talente za Božični koncert! 
Si to ti, Jan?

Počasi, a vztrajno, se približuje čas božiča. Čas, ko medicinci vsako leto znova pokažemo, kaj vse zmoremo - seveda poleg neumornega 24/7 študija. V DŠMM smo prepričani, da tudi ti premoreš vsaj en talent, za katerega mogoče še nihče na faksu niti ne ve. 

Lepo poješ ali igraš inštrument? Igraš v dramski skupini? Žongliraš, štrikaš, plešeš, se maš pač fajn? Znaš tako ali drugače animirati polno dvorano ljudi? Želiš spraviti v smeh vse goste? Ali pa imaš mogoče par zakon in zabavnih kolegov, ki so isto fajn kot ti, pa bi radi ušpičili nekaj smešnega na odru. Tudi skupinske točke so seveda več kot dobrodošle.

Zdaj te pa že slišimo kimati: "Ja, DŠMM, prav imaš. Kje se lahko prijavim?" S klikom spodaj, seveda!

Prijave bomo zbirali do vključno sobote, 1. decembra 2012, avdicija pa bo najverjetneje v ponedeljek, 3. decembra 2012.
 
Like Imaš talent? on Facebook
Brucovanje


Izredna skupščina in volitve predsednika DŠMM

V četrtek, 29. novembra 2012, bo ob 14.00 v predavalnici P1 zasedanje izredne skupščine DŠMM, kjer se bodo izvajale volitve novega predsednika. Skupščina DŠMM je najvišji organ Društva in zagotavlja javnost delovanja. Vljudno vabljeni vsi člani DŠMM, saj vsak glas šteje. Hkrati s tem objavljamo razpis za volitve in vse dokumente. Kandidira lahko seveda vsak član DŠMM. Več o volitvah na spletni strani.


Generalna skupščina IFMSA Marec 2013

Si motiviran za sodelovanje na mednarodnem nivoju in bi rad predstavljal društvene aktivnosti ostalim 100+ članicam IFMSA po svetu? Če si aktiven član DŠMM in imaš željo pridobljena znanja uporabiti doma, se prijavi na Generalno skupščino IFMSA, ki bo potekala med 9. in 15. marcem 2013 v mestu Baltimore v ZDA. Prijave sprejemamo do vključno 30. novembra 2012. Za prijavo napiši motivacijsko pismo na dopisnem listu DŠMM, v katerem nam povej, kako si se do sedaj udejstvoval v Društvu, kaj pričakuješ od skupščine in kakšni so tvoji plani za prihodnost. Motivacijsko pismo pošlji na hansel@medicinec.si.
Mednarodne medicinske izmenjave


Predstavitev mednarodnih medicinskih izmenjav 2013

V torek, 20. novembra 2012, ob 19.00 uri bo v predavalnici P2  potekala predstavitev projekta Mednarodne medicinske izmenjave. Prisluhnili boste lahko izkušnjam študentov, ki so na izmenjavi že bili, temu pa bo sledila predstavitev aktualnih držav za izmenjave v letošnjem šolskem letu in navodila za prijavo.


Literarni natečaj


Literarni natečaj

Si tudi ti kdaj po svoje sestavljal besede in črke in potem je naenkrat prišla ven mojstrovina? Ali ta mojstrovina leži na tvoji polici ali trdem disku, pozabljena, nerazumljena? Prišel je tvoj čas! Organizacijski odbor Božičnega koncerta razpisuje literarni natečaj na temo Človečnost in potovanja. 

Piši, čečkaj, izlij vsa svoja čustva na papir. Naj mojstrovine ne ostanejo pozabljene. Sprejemamo vse oblike poezije (tudi haiku) in kratke proze. Ne pozabi - preprosti stavki so obračali milijone! Več o natečaju lahko prebereš tukaj.

Brucovanje MF


Kaj smo v DŠMM počeli od našega zadnjega javljanja?

Izvedli smo noro uspešen dobrodelni koncert za Odpravo Malawi, kjer so nastopili Klic Divjine in naša kantavtorka Mia. Fotke z žura najdeš tukaj.

Projekt MediAkt je pripravil zanimivo delavnico na temo homeopatije, ki se je zaključila z vneto diskusijo. Takoj po delavnici pa je sledil še en odštekan Movie night. Zadnjič smo si ogledali srbsko Parado, tokrat pa Almodovarjev La piel que habito. In še ena novost - sedaj lahko predloge za bodoče filme podaš tukaj. In baje je vpletena neka nagrada?

Tudi letos smo medse sprejeli nove kaponosce in jih kronali z že drugim krstom. 7. novembra smo tudi poslušali predstavitev dela Gorske reševalne službe, kjer smo se marsikaj naučili o delu s ponesrečenci in bomo z GRS Maribor sodelovali še v prihodnje. 

Koncert za Malawi      


Prihajajoči dogodki

Ne pozabi na avdicijo za Dramsko skupino MF. David bo vsakogar zelo vesel in tudi tako lahko sodeluješ pri Božičnem koncertu. Prav tako se lahko v nedeljo, 25. novembra, dopoldne udeležiš prikaza reševanja z žičnice, ki ga organizira GRS. Demonstracija bo potekala na pohorski Vzpenjači.

Drugače pa imaš vedno na voljo nekaj delavnic naših zelo aktivnih projektov.

Za življenje!
21. novembra ZUDV Dornava
22. novembra ZUDV Dornava
27. novembra Vrtec Jakobski dol
28. novembra ZUDV Dornava

Ljubezen in spolnost
23. novembra DSŠ Lendava
27. novembra OŠ Cerkvenjak
29. novembra OŠ Toneta Čufarja Maribor
30. novembra OŠ Hoče
30. novembra OŠ Malečnik
Copyright © 2012 Društvo študentov medicine Maribor, Vse pravice pridržane.


Email Marketing Powered by MailChimpSent to jhanse90@gmail.com — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Društvo študentov medicine Maribor · Slomškov trg 15 · Maribor 2000
Email Marketing Powered by MailChimp