S pomočjo novic DŠMM ostaneš obveščen o vsem obštudijskem dogajanju na Medicinski fakulteti UM.
Društvo študentov medicine Maribor

Greš na Batatek 2013?

BatatekKot vsako leto se bomo tudi letos DŠMM-jevci med 27. in 28. aprilom udeležili tradicionalnega Batateka na Nizozemskem in tako mednarodno pokazali, da nismo samo pametni in lepi, ampak tudi športni! Seveda bomo na afterparty-ju tudi dokazali, da so medicinske zabave najbolj divje. Da pa še malo izkoristimo prvomajske počitnice, si bomo po teku vzeli dva dni oddiha na obali severnega morja in si ogledali Amsterdam ter sodelovali na Queensday-ju. Tako se bomo 1. maja vrnili domov.

Ker pa je število mest omejeno na 27 študentov in delujemo po principu kdor prej pride, prej melje, se čim prej PRIJAVI! Prijave bodo odprte do 31. januarja 2013.
 
In še nekaj objektivnih razlogov, zakaj se udeležiti Batateka: 
Za več informacij se obrni na starejše kolege, si podrobneje oglej predstavitev Batateka na naši strani ali piši na batatek@medicinec.si.
Študentska kapa


Si želiš čisto svojo študentsko kapo?

Si pomislil "Vau, kaj pa je to zdaj za ena reč?", ko si videl kapo na Božičnem koncertu? Še vedno ne veš, kaj točno je namen teh naglavnih zadev? Kapa je študentsko pokrivalo, ki smo jo študenti medicine z namenom krepitve solidarnosti in povezanosti obudili in posodobili oktobra 2011. Čisto vse o kapi pa lahko izveš tukaj. Če si se dokončno odločil pristopiti h kaparjem, pa lahko kar takoj izpolniš naročilnico in kmalu pričakuješ svoj novi okras s tradicijo.
Ajurveda - delavnica Mediakt


Delavnica o ajurvedi

MediAkt v sklopu delavnic na temo komplementarne medicine tokrat predstavlja ajurvedo. Delavnica bo potekala v torek, 15. januarja ob 18. uri v P3 na Rektoratu UM. O ajurvedskem pristopu k bolniku nam bo predavala Biljana Dušić, zdravnica, ki se je po študiju uporabe sanskrta, staroindijskega jezika, več let posvečala individualnemu študiju tradicionalnih ajurvedskih tekstov in vključila ajurvedski pristop kot primaren pri obravnavi obiskovalcev svoje posvetovalnice. Se vidimo v torek.


Kaj smo v DŠMM počeli od našega zadnjega javljanja?

Ponovno smo Izvedli zares odličen Božični koncert, ki nam bo še dolgo ostal v spominu. Sicer pa česa drugega tako ni bilo za pričakovati. Tukaj si lahko osvežiš spomin z ogledom celotne galerije fotografij s koncerta, če te pa bolj zanima dogajanje po koncertu, pa pokukaj sem.

Še vedno pa nismo našli IT koordinatorja, ki bi popeljal spletno in tehnološko podobo našega Društva v višave. Bereš ta newsletter in si pripravljen na izziv? Potem se prijavi na info@medicinec.si. Ali pa je tvoj sošolec tisti, ki vse dela preko komandne vrstice in govori v jeziku, ki ga komaj razumeš? Potem ga pocukaj za rokav in mu pokaži ta email.

Se slišimo ponovno čez dva tedna, do takrat pa ostani čil in zdrav in promoviraj cepljenje.

               


Prihajajoče delavnice projektov


Za življenje!
8. januar OŠ Rudolfa Maistra
9. januar Vrtec Ivana Glinška Maribor za vzgojitelje
17. januar Vrtec Ivana Glinška Maribor za vzgojitelje

Ljubezen in spolnost
22. januar OŠ Rače
23. januar OŠ Rače
Copyright © 2013 Društvo študentov medicine Maribor, Vse pravice pridržane.


Email Marketing Powered by MailChimpSent to <<E-pošta>> — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Društvo študentov medicine Maribor · Slomškov trg 15 · Maribor 2000
Email Marketing Powered by MailChimp