S pomočjo novic DŠMM ostaneš obveščen o vsem obštudijskem dogajanju na Medicinski fakulteti UM.
Društvo študentov medicine Maribor

Skupščina in volitve DŠMM 2013

Volitve

Bliža se izpitno obdobje, a bliža se tudi čas, ko v DŠMM pregledamo, kaj smo naredili v letu 2012 in kaj bomo delali v tem letu. Prav tako bomo izvedli volitve v funkcije Upravnega in Nadzornega odbora za to leto in še kaj drugega. Tukaj imaš enkratno priložnost, da sooblikuješ smer in cilje DŠMM in kot aktivni član direktno prispevaš k delovanju Društva.
 
Skupščina bo v četrtek, 14. februarja 2013, ob 14.00 v predavalnici P2 Rektorata UM.

Iščemo kandidate za vse funkcije Upravnega odbora in tri člane Nadzornega odbora DŠMM. Funkcije v Upravnem odboru so:
  • predsednik,
  • podpredsednik,
  • generalni sekretar,
  • vodja projektov,
  • vodja marketinga.

Vse informacije o volitvah v funkcije v letu 2013 najdeš tukaj.

Se vidimo v februarju.

Blog


Novost na spletni strani DŠMM - blog!

Prejšnji teden smo začeli z novim segmentom spletne strani DŠMM - blogom. Ideja je, da omogočimo vam, študentom in članom, objavo osebne zgodbe, mnenja, kritike ali česarkoli, kar vam domišljija da. Si bil na super delavnici katerega od projektov in se ti je zgodilo nekaj smešnega? Imaš na zalogi kakšno razmišljanje o našem poklicu, ki bi utegnilo zanimati kolege? Si želiš izraziti mnenje o dogajanju na faksu? Potem je naš blog prava postaja zate! Če si prvi in drugi blog  že prebral in si tudi ti pripravljen deliti svoj prispevek, ga pošlji na urednik@medicinec.si. P.S. Vsak blogger za prvi objavljen blog prispevek dobi skodelico Medicinec s srcem.

Mednarodne medicinske izmenjave


Ponovni razpis za klinične izmenjave 2012/2013

Projekt Mednarodne medicinske izmenjave razpisuje dodatnih 7 mest za klinične izmenjave pod okriljem Mednarodnega združenja zvez študentov medicine (IFMSA). Razpisana prosta mesta za klinične izmenjave so v Braziliji, Bolgariji, Čilu, El Salvadorju, Indoneziji, Libanonu in na Tajskem. Tukaj lahko preveriš vse podrobnosti razpisa in se preko obrazca za prijavo nanj prijaviš do vključno torka, 29. januarja 2013. Več o projektu in poročila lahko najdeš na strani projekta. Ogromen arhiv poročil iz izmenjav lahko najdeš tudi na spletni strani DŠMSKaj smo v DŠMM počeli od našega zadnjega javljanja?


Odpovedali smo Movie night. Žal. A nič ne de - prestavljen je na marec, ko bo izpitno odbobje samo še en grenek spomin, ki ga bomo utopili v dobri volji, kokicah in Jacku Nicholsonu.

Samo še do četrtka, 31. januarja 2013 imaš čas, da se opogumiš in prijaviš na Batatek 2013. Seveda pa boš šel na čakalno listo, saj je naval na Batatek kar velik.

Še vedno pa iščemo IT koordinatorja - če te ta priložnost že dlje časa mika, je zdaj skrajni čas, da se nas usmiliš! Tokrat zadnjič pišemo o tem, častna.

Pripravljamo se na skupščino DŠMM 2013, ne pozabi se nam pridružiti tudi ti v četrtek, 14. februarja 2013.


delavnica ajurveda  medimedo delavnico    


Prihajajoči dogodki

Ojej, projekti so šli v zatišje zaradi izpitnega obdobja ... Verjamemo, da si boš sam uspel vsakodnevno pričarati delavnice ob svoji pisalni mizi ali pa tisti v UKM-u. ;)

Se slišimo čez dva tedna. Do takrat pa uspešno na izpitih.
Copyright © 2013 Društvo študentov medicine Maribor, Vse pravice pridržane.


Email Marketing Powered by MailChimp