S pomočjo novic DŠMM ostaneš obveščen o vsem obštudijskem dogajanju na Medicinski fakulteti UM.
Društvo študentov medicine Maribor

Te mučijo izpiti? Si na robu obupa? DŠMM ima rešitev!

Mogoče je zgornji naslov malce zavajajoč. Namreč definitivno ne ponujamo rešitve, ki bi namesto tebe šla odpisat tisti neprijetni izpit, ki ti je trn v peti. Imamo nekaj boljšega.

V letu 2013 smo se v DŠMM odločili, da bomo ponudili azil politični ubežnici, ki želi biti imenovana zgolj Teta iz ozadja. Več o teti si lahko prebereš spodaj. Naj povemo le, da je teta odprta za vsa vprašanja, ki si jih lahko zamisliš, zato kar pogumno. Ker v času izpitnega obdobja domišljija ne pozna meja, te vabimo, da napišeš kakšno kreativno sporočilce ali vprašanje. Pusti se presenetiti.

 
Teta bo za vprašanja na voljo zmeraj in povsod. Odgovor pa lahko pričakuješ že kaj kmalu. Medtem si pa lahko zasučeš kaj sproščujočega.
Skupščina in volitve DŠMM


Skupščina in volitve DŠMM

Ne pozabi se udeležiti skupščine DŠMM, na katero si vabljen v četrtek, 14. februarja 2013, ob 14.00 (ja, na Valentinovo!) v predavalnici P2 Rektorata UM. Na skupščini bomo poleg izvedbe volitev v funkcije Upravnega in Nadzornega odbora sprejeli tudi letno poročilo in načrt dela za 2013, prav tako pa bomo glasovali glede predvidene spremembe celostne grafične podobe. Obljubljamo prigrizke. Vsaj prigrizke. Več informacij o skupščini lahko najdeš na spletni strani.
Journal of Tomorrow's Physicians


Sodelovanje s strokovno revijo EMSA

Išče se kontaktna oseba za EMSA uradno strokovno medicinsko revijo Journal of Tomorrow's Physicians. Delo, ki ni zamudno, bo obsegalo predvsem posredovanje informacij našim študentom za objavo strokovnih člankov v tej sveži strokovni evropski publikaciji v primeru interesa. Če si zainteresiran, nam to javi na novice@medicinec.si.


Kaj smo v DŠMM počeli od našega zadnjega javljanja?

Pravzaprav bolj malo. Ker smo trenutno sredi izpitnega obdobja, je tudi aktivnost v DŠMM šla za kratek čas v zatišje. Pripravljamo se na skupščino in na informativne dneve za bodoče študente medicine, ki bodo potekali ta vikend v sodelovanju s ŠS MF UM. Tudi sem si vabljen, da pokažeš, zakaj je DŠMM najboljše, četudi edino, društvo na MF UM.  
      


Prihajajoči dogodki

Oddelek za hematologijo in hematološko onkologijo UKC Maribor organizira predavanje 'Motnje strjevanja krvi', ki bo v četrtek, 14. februarja 2013, ob 14. uri v veliki predavalnici kirurške stolpnice v UKC Maribor. Tukaj se lahko prijaviš na predavanje in dobiš več informacij o samem dogodku.
Copyright © 2013 Društvo študentov medicine Maribor, Vse pravice pridržane.


Email Marketing Powered by MailChimp