S pomočjo novic DŠMM ostaneš obveščen o vsem obštudijskem dogajanju na Medicinski fakulteti UM.
Društvo študentov medicine Maribor
Poizpitni 80's party

Poizpitni 80's party - končno!

Izpiti so že skoraj za nami in ni novega semestra brez medicinske poizpitne čage. Pred novimi izzivi bomo v Satchmu čagirali na glasbo Michaela Jacksona, Madonne, Princa, Tine Turner in Bon Jovija. Tako je, medicinci bomo čagali na glasbo iz osemdesetih. Legendarne dekade walkmanov, kaset, aviatork, tesnih kavbojk in Rubikove kocke. 

 
Vidimo se v torek, 26. februarja 2013, ob 22. uri
v Klubu Satchmo!
 
Karte bodo na voljo pri predsednikih letnikov od ponedeljka, 25. februarja. Absolventi, diplomanti in vsi ljudje dobrega srca za svojo karto pišite na kebler@medicinec.si. S karto ti pripada welcome drink in pijača bo po akcijskih cenah celo noč.

Na FB strani dogodka lahko predlagaš svoje glasbene želje in sodeluješ v nagradnih igrah.
 
P.S. Obleci se v stilu kultnega filma "Flashdance" ali česa iz 80 - ih. Lahko si prislužiš nagrado.

Kapa


Nagradni kviz za Kapo

Si si že vedno po tihem želel svojo lastno Kapo in premagati Kate Moss v boju za naslov »najboljše nošenje pokrival«? Ne hecamo se, ta prestižna nagrada res obstaja. Zdaj imaš tudi ti to možnost! S sodelovanjem v našem kvizu in s pomočjo kodeksa lahko osvojiš svojo lastno Kapo. Kako? Preprosto! Klikni na ta vprašalnik in odgovori na nekaj kratkih vprašanj o najljubšem pokrivalu mariborskih medicincev. Odgovore na vsa vprašanja lahko najdeš na tej strani. Tam je tudi kodeks, kjer so zapisane vse informacije o Kapi, ki so te že od nekdaj zanimale. Odgovore bomo sprejemali do sobote, 2. marca 2013, do 12. ure. Najboljši bodo nagrajeni! 
Ljubezen in spolnost


Projekt išče šefa

Si si zmeraj želel aktivno ali še bolj aktivno sodelovati v društvu? Si želiš novih izzivov? Si motiviran za delo z mladimi? Si želiš praktično neomejen dostop do zastonj kondomov? Si odgovoril z DA vsaj na zadnje vprašanje? Potem si pravi za novega vodjo projekta Ljubezen in spolnost! Projekt išče šefa je edinstven in še nikoli viden način iskanja novega šefa v Društvu. Pričakuje te delo z mladimi, s hormoni polnimi najstniki in študenti. Seveda so pa tu še motivirana ekipa, organizacija in terensko delo. Projekt se je v preteklem letu prenovil, razširil in zdaj, da mu ne zmanjka vetra, potrebuje še tebe. Če si zainteresiran za to delo, se prijavi na ljubezeninspolnost@medicinec.si. Prijavi priloži motivacijsko pismo in kratek načrt dela. Prijave sprejemamo do 15. marca 2013. Novi vodja bo izbran do konca marca. Za več informacij piši Tadeju Jalšovcu na jalsovec@medicinec.si. Projekt si želi tebe, zato ne odlašaj in se že danes prijavi!
Organizacijska ekipa Kape


Iščejo se novi člani organizacijske ekipe Kape

Imaš odpičene ideje? Si rad v prijetni družbi? Bi rad sodeloval pri kakšnem projektu, pa še ne veš, pri katerem? Pridruži se Kapi! Pogoja za sodelovanje sta le dobra volja in želja po čem novem. Kakšne bodo tvoje naloge? Udeleževal se boš sestankov (1-2 mesečno), kjer se bomo pogovarjali in dogovarjali ter načrtovali delovanje projekta, ter sodeloval pri organizaciji zabav in podobnega. Prijaviš se lahko na kapa@medicinec.si. Sem lahko pišeš tudi, če imaš kakšna dodatna vprašanja. Se vidimo!Karierni sejem


Karierni sejem Careers in White

Vsi, ki iščemo zaposlitev v zdravstvu, smo vabljeni na karierni sejem Careers in White, kjer se nam bodo predstavili najboljši evropski zaposlovalci. Dogodek bo potekal 3. marca 2013 v Hotelu Slon v Ljubljani. Če si želiš najti sanjsko zaposlitev v zdravstvu ali pri nas težko dosegljivo specializacijo, ga obiščite in preverite ponudbo najboljših zaposlovalcev v Evropi. Javne in zasebne agencije se bodo potrudile za vašo pozornost in vam razložile vse možnosti za delo v tujini. Delovna mesta so prilagojena specifičnim zahtevam in interesom. So iz najrazvitejših držav Evrope (Nemčija, Francija, Belgija, Anglija, Švedska, Norveška ...) in so namenjena vsem zdravstvenim delavcem. Udeležba na kariernem sejmu je brezplačna in brez obveznosti. Zainteresiranim iskalcem zaposlitve pa svetujejo, da pripravimo svoj življenjepis. Več informacij najdete na njihovi spletni strani ali FB strani dogodka


Kaj smo v DŠMM počeli od našega zadnjega javljanja?


Aktivno smo sodelovali na informativnih dnevih in bodočim študentom dokazali, zakaj s študijem medicine ne bodo zgrešili. Postavili smo informativno spletno stran www.postanimedicinec.si, kjer si lahko bodoči medicinci preberejo o naši fakulteti tudi s študentskega vidika. Prav tako je izvedba informativnih dni naletela na izredno pozitiven odziv s strani obiskovalcev.

informativni dan   informativni dan
      


Prihajajoči dogodki projektov


Ljubezen in spolnost
25. februar  Miklavž na Dravskem polju

Copyright © 2013 Društvo študentov medicine Maribor, Vse pravice pridržane.


Email Marketing Powered by MailChimp