DŠMM Hoodie

Bliža se konec leta in sedaj je najboljši čas za darila. Zato smo v DŠMM pripravili posebno ponudbo za vas. Ponovno bo možno kupiti DŠMM hoodie. Če ga še nimate, ste ga zagotovo videli na hodnikih faksa. In si ga želite.

Vendar tokrat gre za poseben nakup, ki bo zahteval malo timskega dela z vaše strani. Seveda pa smo medicinci znani po tem, da dobro delujemo v timu, zato ne bi smelo biti težav. Pravila so sledeča:

Do četrtka, 19. decembra 2013 moramo dobiti vsaj 100 naročil, da se nakup izvede. Neverjetno nizka cena posameznega hoodie-ja je le 15 EUR, plačilo pa komaj ob prevzemu.

Update 1: V rekordnem času 5 ur smo dosegli cilj 50 naročil. Zdaj pa ciljamo na 100! Bo nam uspelo? Seveda!

Le še en klik te loči od
tvojega novega hoodie-ja!

Naročilo

hoodies

Kaj pravzaprav dobim?

V novi izvedbi bo hoodie temno modre barve in opremljen z napisom Medicinec s srcem. Gre za kakovosten pulover znamke B&C s kapuco. Prav tako vam nudimo možnost, da si izberete, če bo vaš hoodie imel zadrgo ali ne. Saj vsi vemo, da se svet deli na tiste, ki obožujejo zadrge in tiste, ki jih mrzijo. Poskrbljeno je za vse!

Kot rečeno je cena le 15 EUR, neodvisno od izvedbe. Predvidena dobava je v začetku januarja 2014.

Podarite ga svojemu sošolcu ali sošolki, entuziastični teti ali pa kar sebi.

Števec naročil

Za vsako prispelo naročilo se bo števec premaknil za eno naprej in če bo vse po sreči, bomo kmalu dosegli magično številko!

[olimometer id=1]

Hvala za vaše zaupanje in podporo.


 

Ojej, dno strani me je prepričalo, da ga želim.

Naročilo