bts_ozek

Začelo se je! Mi smo prijavljeni, kaj pa ti?

Te še vedno mika znanje za delo z gluhimi a nisi tip da bi organiziral zadevo?

Še imaš malo časa da se nam pridružiš!

Organizacijska ekipa je izbrana, projekt se postavlja na noge, čakamo samo še na zadnje prijave za udeležence. Razpis je še vedno aktualen, do 21. maja se še lahko prijavite, napišete kratko motivacijsko pismo in skupaj z nami na zabaven način pridobite nekaj povsem novih in uporabnih izkušenj za delo z gluhimi in naglušnimi.

Kaj bomo sploh počeli?

Izvedeni bosta dve pripravljalni delavnici, kjer bomo prvič stopili v kontakt z znakovnim jezikom in osvojili nekaj osnov. Zatem se bomo udeležili krajše izmenjave v Romuniji, kjer bomo sodelovali s partnersko fakulteto v Bukarešt. Skupaj se bomo potem vrnili v Maribor in preživeli še nekaj skupnih dni. Pridobivali bomo znanje o delu z gluhimi in naglušnimi, njihovimi pravicami in osnove komunikacije znakovnega jezika. V urnik bodo tematiki primerno vključene tudi športne aktivnosti, medkulturno povezovanje, ogled Bukarešte in prosti večeri namenjeni sprostitvi in druženju.

Izmenjava bo potekala v začetku avgusta (3. – 12.8.2013), v času študijskih počitnic.

Delavnice bodo zanimive, poučne in predvsem jedrnate. Naučili se bomo nujnih osnov znakovnega jezika in spoznavali novo kulturo. Prepričani smo, da se bodo spletla mnoga nova prijateljstva in da vam bo izmenjava še dolgo ostala v spominu.

Preberi RAZPIS in se prijavi TUKAJ.

Za več informacij nam pišite na bts@medicinec.si

Vljudno vabljeni!

Ekipa BTS

MVA_oz

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.