Vam razni kolokviji, seminarji in druge drobne obveznosti pošteno dvigujejo raven adrenalina in drugih hormonov v krvi? Se vam ob misli na prihajajoče izpitno obdobje krvni tlak stalno zvišuje? Ne pomaga več kamilični čaj in 8 ur spanja? Potem imamo za vas preizkušeno in popolnoma ne-farmakološko anti-stresno terapijo. Stresne hormone bomo izstrelili!

Stresa se ne bomo lotilo preko delavnic, predavanj in dihalnih vaj ampak se bomo dobili v četrtek, 22. maja in podružili v igri paintball-a.

Glede na število prijav se bomo razdelili v naključne skupine, ki se bodo pomerile med sabo. V svojem koledarju si že danes rezervirajte celo popoldne.

Prijave zbiramo preko spletnega obrazca, do vključno petka, 16. maja. Število prijav je omejeno, postopek izbora pa bo po načelu “kdor prej pride“.

Po spletni prijavi boste v nekaj dneh poravnali participacijo, ki znaša 15 EUR na udeleženca. Prijavnina se bo pričela pobirati s ponedeljkom, 12. maja.

Prijava je zavezujoča in velja šele po plačilu participacije.

Participacija vključuje zaščitna oblačila, opremo in 200 barvnih nabojev. Pomerili se bomo na poligonu Paintball Maribor, pod Pohorjem.

Glede prijavnine, dodatnih informacij in morebitnih vprašanj se obrnite na Denisa Srako, preko e-pošte ali na GSM 041 418 435.

Se vidimo!