Cenjeni člani,

želite biti del ekipe, ki bo še naprej pisala uspešne zgodbe in ustvarjala nove, še boljše?

10. redna skupščina DŠMM je letos spremenila volilna pravila, tako se bodo člani Upravnega in Nadzornega odbora volili že konec oktobra 2014. Do konca leta se bodo potem skupaj z ekipo, ki te naloge zdaj opravlja, uvajali v delo in potem naloge v celoti prevzeli z novim koledarskim letom. Tak sistem nam bo omogočil kakovostno predajo dela in ohranitev trenutnega nivoja delovanja.

Upravni odbor smo člani Društva, ki skrbimo, da Društvo deluje in da se naši projekti in dogodki izvajajo. Skrbimo za finance, marketing in vso pravno ozadje, ki ga delovanje Društva z več kot 600 člani za sabo potegne. Naše naloge so raznolike, od organizacije dogodkov do motiviranja, ustvarjalnega pisanja in tudi grajanja. Kar vam prinese to delo, so neprecenljive izkušnje timskega dela, ustvarjalnosti, mediacije in še česa.

Nadzorni odbor so pa člani Društva, ki nadzorujejo delo Upravnega odbora in skrbijo, da se pri delu upoštevajo vsa pravila.

Pozivamo vse člane,, ki jih zanima delo v Upravnem ali Nadzornem odboru, da se v naslednjih tednih in mesecih povežejo z aktualno ekipo. Z veseljem vam bomo podrobneje predstavili svoje delo in odgovorili na vsa vprašanja, ki jih imate.

Za vprašanja o delu članov upravnega odbora se obrnite na naslov uo@medicinec.si, za nadzorni pa na no@medicinec.si.

Poziv je odprte narave, tako se lahko nanj odzovete kadarkoli. Potrudili se bomo in na vaša vprašanja odgovorili v najkrajšem možnem času. Za redne volitve bomo skupaj s sklicem skupščine objavili uradni razpis jeseni.

Vabljeni k sodelovanju!