Dragi člani Zveze študentov medicine Slovenije,

Izvršni odbor se je po izboru delegatov za avgustovsko srečanje IFMSA odločil, da se za prosta mesta ponovno odpre klic. V prvem klicu smo prejeli 8 prijav. Po seji izvršnega odbora, smo vseh osem potrdili kot SloMSIC delegacijo. Zaradi prostih mest in izkazanega interesa ponovno odpiramo klic za 7 prostih mest.

Postopek prijave

Na klic se prijavite s poslano prijavo na e-mail naslov prijave@slomsic.si do najkasneje 6. 5. 2016 23:59. Prijava mora vsebovati izpolnjeno prijavno pismo (nahaja se v linku spodaj), sliko osebe, ki se prijavlja in v e-mailu podatek, kako bo delegat kril prijavnino (jo bo pokril sam, društvo, projekt…). Prijave bodo pregledane in obravnavane na seji IO 7. 5. 2016 in rezultati bodo delegatom poslani še isti dan.

Višina prijavnine

Ker gre za ponoven klic in so prvotni delegati že izbrani, bo višina prijavnine tokrat enaka višini pozne prijavnine organizatorjev dogodka, torej 535€.

Dodatne informacije

Vsa vprašanja lahko kadarkoli naslovite na podpredsednico ZŠMS (e-mail naslov: vicepresident@slomsic.si), ki bo vodila delegacijo.

Prijavno pismo AM2016