Kot že vsako leto doslej, bomo tudi letos za konec koledarskega leta organizirali dva velika dogodka, Brucovanje in Božični koncert MF UM. Prvi bo v v sredo, 5. decembra in drugi v petek, 21. decembra 2012.

Vendar pa organizacija tako velikih dogodkov nikoli ne uspe brez dobrega teamaŽeliš postati del ekipe? Če si interesent in si želiš s svojimi novimi idejami ter energijo pripomoči k pripravi in izvedbi teh dveh dogodkov, te pozivamo, da se nam pridružiš in z nami skupaj ustvaritiš nova, nepozabna in še boljša doživetja.

ŽELIM SODELOVATI!

Prijave bomo zbirali do četrtka, 8. novembra 2012.

Brucovanje

Brucovanje smo lani, v sodelovanju s projektom Študentska kapa, izvedli v slogu, ki krasi tovrstne dogodke že vrsto let. Tudi letos nameravamo začeti s študentsko parado novincev in bolj izkušenih spremljevalcev od Rektorata do ŠTUK-a, tam pa nadaljevati v super vzdušju z igramizaprisego BrucovBrucomorom ter s koncertom glasbene skupine pozno v noč.

Božični koncert

Božični koncert, svečani dogodek tik pred božičem, ki krasi našo fakulteto v očeh ne samo študentov, temveč tudi vseh pedagoških delavcev in širše javnosti, bo ponovno v prostorih Unionske dvorane Narodnega doma v Mariboru. Spet se bodo predstavili naši kulturno navdahnjeni študentje, ki bodo publiko popeljali v čarobno vzdušje božiča. Koncertu bo sledil Božični afterpatry, namenjen vsem, ki jim bo ostalo praznične energije.