Izmenjave

Te mika, da bi naslednje poletje preživel/a nekoliko drugače? Si želiš osvajati svet? Spoznavati druge kulture? Sklepati nova prijateljstva? Hkrati pa pridobiti dodatne strokovne izkušnje in spoznati zdravstvo v drugih državah?

Projekt Mednarodne medicinske izmenjave ti omogoča prav to … In še več! Študentom medicinske fakultete v Mariboru omogočamo, da se odpravijo na enomesečno klinično ali raziskovalno delo v tujino. Letos imamo za raziskovalno delo na voljo 5 držav: Brazilija, Rusija, Indonezija in Švedska. Za klinično prakso pa se lahko odločiš med kar 23 državami: Belgija, Brazilija (2x), Čile, El Salvador, Katalonija, Finska, Francija, Gana (2x), Grčija, Indonezija, Italija (julij), Libanon, Litva, Malta, Mehika,  Portugalska (2x), Rusija, Španija (2x), Tajvan, Tajska, Turčija, Velika Britanija in ZDA.

 

Vabimo na predstavitev mednarodnih medicinskih izmenjav, v torek, 5. 11. 2013, ob 19.30, v predavalnico P 18 MF UM.

Predstavitev mednarodnih izmenjav bo potekal v dveh sklopih. V prvem bo nekaj kratkih potopisnih predavanj študentov, ki so bili na izmenjavi v preteklem letu, v drugem delu pa bo predstavljeno kako in kdaj se prijaviti na izmenjavo.