fb_cover

Prvi tedni novega študijskega leta so mimo in spet je prišel čas, da medse sprejmemo novi podmladek, ki se potika po našem faksu. Pred vrati je slovito Brucovanje Medicinske fakultete.

Še en nepozabni večer bomo v sredo, 4. decembra 2013, začeli nostalgično. Dobimo se na Slomškovem trgu, kjer se bomo začeli ogrevati za dolgo noč. Nato se bomo v povorki, pospremljeni z živo glasbo, skupaj odpravili na ŠTUK. Od 22.00 naprej bo tam bruce pričakal brucomor in pester program z neizprosnimi igrami. Te bomo zaključili s krstom in skupaj z njimi nazdravil na uspešna študijska leta.

Sliši se kot odličen uvod v še eno zloglasno medicinsko čago. Za glasbo bodo poskrbeli člani skupine Klic divjine, ki bodo ob zvokih večnih komadov pošteno zatresli dvorano. Po koncertu nas bo do jutranjih ur popeljal DJ.

Karte bodo od ponedeljka, 25. novembra na voljo na ŠTUK-u, na Medicinski fakulteti v študentskih prostorih in pri predstavnikih letnika.

Za vse velja, da se medicinskega brucovanja ne zamudi, tako da se vidimo! Ne pozabite, cel večer veljajo akcijske cene pijač!

Do takrat pa uživajte v promocijskem videu, ki smo ga posneli: