Dragi medicinci,

Vabimo vas k udeležbi na Evropskem srečanju študentov medicine – EuRegMe (European Regional Meeting) v okviru Svetovne federacije združenj študentov medicinec – IFMSA (International Federation of Medical Students’ Associations). Evropsko srečanje je namenjeno entuziastičnim študentom, ki želijo pridobiti nova znanja, izkušnje in seveda motivacijo, s čimer lahko pripomorejo k boljšemu delovanju Društva in projektov.

Letošnje srečanje bo potekalo od 30. aprila do 4. maja v glavnem mestu Poljske, Varšavi.

Srečanje bo povezovala skupna tema ob Evropskem letu možganov. Tako organizatorji pripravljajo odlične delavnice in predavanja o boleznih živčevja. En od štirih Evropejcev trpi zaradi katere izmed bolezni živčevja, tako da gre za pomembno področje, kjer je veliko neizkoriščenega potenciala za študente medicine. Seveda pa ne bo manjkalo različnih družabnih aktivnosti, ki bodo pripomogle k uspešnemu mreženju.

V primeru, da se želiš pridružiti slovenski delegaciji na letošnjem EuRegMe, te vabimo, da pošlješ kratko predstavitev s svojimi osnovnimi podatki in motivacijskim pismom na info@medicinec.si, do petka, 7. februarja.

V motivacijskem pismu prosimo, da navedeš, kaj so tvoje pretekle aktivnosti v Društvu, kakšne imaš načrte za prihodnost in kakšna so tvoja pričakovanja od EuRegMe.

Prijavnina na dogodek znaša 140,00 EUR in krije stroške nastanitve in prehrano.

Več informacij lahko najdeš na spletni strani letošnjega EuRegMe, njihovi Facebook strani ali v promocijskem videu spodaj.

Za več informacij ti je na voljo Izak Jurčič, pod GSM 040 794 307 ali preko e-pošte na jurcic@medicinec.si.

Vabljeni k udeležbi!