Si želiš spoznati ljudi iz celega sveta na enem mestu? 

Se želiš zabavati in si ogledati lepote naše male Slovenije? 

Raftati na Soči? 

 

Julij se nezadržno bliža in s tem spet prihaja čas, da bomo gostili skupino tujih študentov, ki prihajajo na enomesečno klinično ali raziskovalno prakso v Maribor. Ti bodo med tednom opravljali prakso v UKC Maribor oz. inštitutih fakultete. Ob koncih tedna pa bo na nas, da s skupnimi močmi organiziramo sproščujoče, aktivne in zabavne izlete in druge aktivnosti po Sloveniji.

Da bi njihovo izkušnjo Maribora in Slovenije naredili čim bolj prijetno, potrebujemo skupino prostovoljcev, ki bi bili pripravljeni pomagati pri organizaciji recepcije in skupaj s študenti iz celega sveta doživeti nepozaben poletni mesec.

Tako iščemo 3 receptorje in 22 kontaktnih oseb v juliju 2014.

Naloge receptorjev so, da s pomočjo vodstva projekta pripravijo vse potrebno za sprejem študentov. Receptorji bodo organizirali izlete med vikendi in družabni program med tednom.

Naloga kontaktnih oseb je komunikacija s študentom pred prihodom ter pomoč ob prihodu. Prisotnost v Mariboru prvih nekaj dni v juliju je obvezna.

Prijavite se lahko preko elektronske pošte, na naslov leo-mb@slomsic.org, do vključno petka, 18. aprila.

Več informacij o samem poteku recepcije in nalogah receptorjev ter kontaktnih oseb boste lahko izvedeli na predstavitvi, ki bo v  torek15.  aprilaob 19.00, v prostoru 2N20.

Podroben opis prijavnega postopka najdete v razpisu.

Vabljeni k sodelovanju!

 

Razpis za receptorje in kontaktne osebe poletne recepcije 2014