Za nami je 11. redno zasedanje skupščine Društva. To je bilo prvo zasedanje skupščine po prenovljenem statutu in volilnih pravilih, ki smo jih sprejeli spomladi letos. Članice in člani so na tokratni jesenski skupščini izvolili nove člane Upravnega in Nadzornega odbora Društva, ti bodo po določilih statuta svoje naloge prevzeli s 1. januarjem 2015.

V novem mandatu bo tako Društvo še naprej vodila predsednica Ines Kebler, študentka 4. letnika. Člani ste podpredsedniško mesto zaupali Tadeju Kampiču, študentu 3. letnika. Na mesto generalne sekretarke je bila izvoljena Inja Strašek, študentka 4. letnika. Svoj drugi mandat kot vodja projektov bo ob koncu leta nastopil Denis Sraka, študent 5. letnika. Za področje marketinga bo odgovoren Tadej Petreski, študent 3. letnika.

dšmm_2015

V Nadzornem odboru bo delo nadaljevala Brina Becner, študentka 4. letnika. Pridružila sta se ji še dva člana Upravnega odbora v odhajanju, Blaž Pavič, študent 4. letnika, in Tadej Jalšovec, študent 6. letnika.

Predsednica Društva Ines Kebler je po skupščini dejala: ”Vsem članom bi se najprej rada zahvalila za udeležbo na skupščini. Ponovno ste pokazali, da vam je naše Društvo pomembno in cenite delo, ki smo ga v preteklem letu vanj vložili. Ponosna sem, da ste meni in novoizvoljenim članom Upravnega odbora zaupali nov mandat. Zagotavljam vam, da bomo čez eno leto še boljši.”

Člani skupščine so se seznanili tudi s prihajajočo 2. generalno skupščino Zveze študentov medicine Slovenije, ki bo potekala od 21. do 23. novembra v Ljubljani. Več informacij bomo objavili v prihodnjih dneh.

Vsem odhajajočim članom obeh odborov se zahvaljujemo za energijo, ki so jo vložili. Vsem novoizvoljenim članom pa želimo veliko dobrih idej za prihodnost.