Preden se lahko zares prepustimo poletju, počitku, glasbenim festivalom, dobrim knjigam in vsemu, kar nam napolni baterije, se bomo še spotili med kolokviji in izpiti, ki nas čakajo v naslednjih dneh. Pridno smo že zasedli svoja mesta v knjižnici, ČUK-u in vseh drugih klimatiziranih prostorih. Energije nam ne bo zmanjkalo in verjamemo, da bomo uspešni. 

Ob tej priložnosti je prav, da se ozremo nazaj, vse tja do oktobra, ko smo s svojo mladostno energijo napolnili novo stavbo na desnem bregu Drave. Vidimo lahko še eno uspešno študijsko leto, v katerem smo ne le nadaljevali zgodbe, ki smo jih začeli v preteklosti, ampak smo začeli pisati tudi nove.

Radi bi se vam zahvalili za vsakega medvedka, ki ste ga pozdravili, za vsak vpih, ki ste ga dali, za vsakega novega krvodajalca, ki ste ga pridobili, za vsako odpeto noto, za najboljše čage v mestu in vsak trenutek, ko ste medicinci s srcem. V veselje nam je bilo ustvarjati z vami in za vas.

Veselimo se ponovnega snidenja z vami 1. oktobra na DocFestu.

Želimo vam najboljše poletne počitnice!

Vaš DŠMM


 

Majhna pozornost za vsakega člana

Ob koncu študijskega leta vas želimo povabiti na razstavo svetovnega slovesa: Možgani – Zgodba od znotraj. Odlična razstava, ki jo imamo možnost videti do 24. avgusta na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Mogoče boste kak dan med počitnicami zašli v Ljubljano, morda se boste tam ustavili na poti proti obali ali pa ste ogled razstave imeli že v načrtu in boste veseli naše pozornosti.

Vsem članom DŠMM ob koncu uspešnega študijskega leta poklanjamo kupon za popust pri nakupu vstopnice za ogled razstave. To si boste lahko ogledali za 8,50 EUR, namesto 10 EUR, kot znaša cena za študente.

Kupone lahko prevzamete v Kavarni na MF, vsak delovni dan med 8.00 in 15.00, vse do 11. julija.