VABILO

na humanitarni koncert s skupino

PRIFARSKI MUZIKANTI

 

Humanitarni Soroptimist klub Maribor in Humanitarni Soroptimist klub Ptuj, vabita v soboto, 5. novembra na dobrodelni koncert PRIFARSKIH MUZIKANTOV, s pričetkom ob 19. uri v Unionski dvorani v Mariboru.

 

Zbrana denarna sredstva bomo tokrat v celoti namenili SLOVENSKEMU DRUŠTVU HOSPIC, OBMOČNA ENOTA MARIBOR, ki letos obeležuje 20. obletnico svojega nadvse humanega delovanja. Njihovo poslanstvo temelji na ideji, da prisluhnejo potrebam umirajočih bolnikov in njihovih svojcev, lajšajo trpljenje z zagotavljanjem celostne sočutne oskrbe in zagovarjati njihovo pravico do izbire.

 

Prifarci, kot se tudi sami imenujejo, so etno glasbena skupina doma pri Fari v Kostelu, na glasbenih odrih pa stojijo že od leta 1988. S pesmijo ohranjajo bogato in raznoliko slovensko ljudsko izročilo. Poseben zvok dajejo skupini tamburaški instrumenti, violina, harmonika in druga tradicionalna glasbila.

 

Po koncertu vas vabimo na prijetno druženje.

 

Vstopnice za koncert po 12,- € lahko kupite v Narodnem domu v Mariboru ali uro pred koncertom v Unionski dvorani v Mariboru.

 

Vabimo vas, da se nam na koncertu pridružite.

 

 

Humanitarni Soroptimist klub                          Humanitarni Soroptimist klub

Maribor                                                                 Ptuj