Si želiš spoznati ljudi iz celega sveta na enem mestu? 

Se želiš zabavati in si ogledati lepote naše male Slovenije? 

Raftati na Soči?

Te mika izlet v adrenalinski park?

Se ne mores spomniti kdaj si nazadnje videl slovensko obalo?

Si želiš družbe za paintball?

Si želiš spoznati kaj pri projektu Mednarodne medicinske izmenjave sploh počnemo? 

Pa ne veš kako bi to vse združil v en mesec?

 

 

Ponujamo ti rešitev!!!

 

Projekt Mednarodne medicinske izmenjave bo tako kot vsako leto julija gostil skupino tujih študentov. Med tednom bodo šudentje opravljali prakso v UKC Maribor oz inštitutih fakultete, ob koncih tedna pa si želimo organizirati sproščujoče, aktivne in zabavne  izlete po Sloveniji.

Da bi njihovo izkušnjo Maribora in Slovenije naredili čim bolj prijetno, potrebujemo skupino prostovljcev, ki bi bili pripravljeni pomagati pri organizaciji recepcije in skupaj s študenti iz celega sveta doživeti nepozaben poletni mesec. In tukaj stopiš v igro TI!

Razpisujemo 3 mesta za receptorje in 3o mest za kontaktne osebe poletne recepcije 2013.

Kaj pa receptorji in kontaktne osebe sploh počnejo? Na kratko:

Naloga receptorja je  s pomočjo vodstva projekta pripraviti vse potrebno za sprejem študentov, organizirati izlete med vikendi in družabni program med tednom. V času enomesečne recepcije je za receptorja obvezna vsaj trei tedenska aktivna udeležba, za svoj prispevek pa receptor prejme do 12 točk, ki se mu upoštevajo pri dodelitvi izmenjave.

Naloga kontaktne osebe je komunikacija s študentom pred prihodom ter pomoč ob prihodu. Prisotnost v Mariboru prvih nekaj dni v juliju je obvezna. Kontaktna oseba prejme do 3 točke.

 

Več lahko izveste na predstavitvi poletne recepcije, ki bo v  torek23. 4.ob 19. uri v predavalnici 5.

 

PRIJAVA za receptorja oziroma kontaktno osebo:

Rok za oddajo prijave preko elektronske pošte na naslov izmenjave@medicinec.si je do vključno nedelje, 28.4. 2013. Podroben opis prijavnega postopka najdete v razpisu, ki je v prilogi.

Razpis za receptorje in kontaktne osebe poletne recepcije 2013

[nggallery id=33]