Študijsko leto 2013/14 prinaša tudi na spletno stran medicinec.si večje število novosti. Juhu!

Sekcija Izobraževanje

Ker faksa nikoli ni dovolj, vam želimo s tem izobraževalnim kotičkom vsaj malo olajšati delo in približati študijske vsebine na zabaven način – od študentov za študente. Letos smo v DŠMM v roku dveh tednov zabeležli kar 3 literarne izvode.

Medicinčnik je 500 strani dolga bukva, ki je plod večletnega dela naših študentov, ki so sedaj povečini že diplomirali. Olajšal vam bo vaje pri posameznih predmetih od tretjega letnika naprej.

Vodič za bruce je tekom prvega tedna študijskega leta zaokrožil po fakulteti in vsak dobro informiran bruc ga je prebral od platnice do platnice. Sedaj je na voljo tudi na spletu.

Vodič po UKC je namenjen študentom 3. letnika in združuje pomembna poglavja, ki našim študentom pomagajo pri osnovni orientaciji pri delu v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

Izobraževanje

Literatura

Ponudba knjigarne LuxLibris je sedaj na voljo na spletu. S pomočjo LuxLibris lahko naročite študijsko gradivo po ugodnih cenah od zaupanja vrednega dobavitelja. Za je potrebno le izpolniti naročilnico in plačati akontacijo 10 EUR.

Literatura

Mali oglasi

Po novem lahko na naši strani oddajate in brskate po malih oglasih. Od literature do stanovanj in bukovih drv – sprejemamo vse. S pomočjo malih oglasov ni sploh več treba stopit iz zatohle študentske sobe in vsa literatura se bo nakupila praktično sama! Papa, tuš.

Namig: Ko oglas oddate, imate tudi možnost urejanja oglasa s pomočjo kode, ki vam bo poslana na e-mail. Prosimo, da oglase, ko pretečejo oz. niso več aktualni s pomočjo te kode tudi pobrišete. 

Mali oglasi

V kratkem sledi še več novosti, zato imejte oči na pecljih in spremljajte stran tu in tam. Sekcijo izobraževanje bomo tekom leta dopolnjevali, če pa imate tudi vi kakšno idejo, na dan z besedo! Veseli bomo novih prispevkov. Predloge prosim pošljite na info@medicinec.si.