DŠMM vabi k sodelovanju vse, ki vas zanima oblikovanje, pisanje, urejanje in fotografiranje. Imamo nekaj nalog za katere iščemo motivirane, ustvarjalne in zanesljive posameznike. Nekatere naloge zahtevajo manjša predznanja, katera lahko tudi hitro osvojite.

Urejanje spletne strani medicinec.si

V mislih imamo urejanje in objavljanje novic, posodabljanje podatkov na spletni strani, pomoč drugim članom pri uporabi spletne strani in razvijanje novih vsebin. Novi urednik spletne strani ne bo samo njen upravitelj, ampak tudi nekdo, ki bo stran razvijal naprej.

Delo vzame na tedenskem ravni za urejanje slabo uro časa. Razvijanje pa seveda glede na ideje. Potrebna predznanja v delu s spletnimi stranmi v okolju WordPress.

Urejanje Newsletter-a DŠMM

Vsak drugi ponedeljek v nabiralnike naših članov zajadra Newsletter DŠMM. Newsletter je zbirka najbolj aktualnega dogajanja v Društvu, poskrbimo pa tudi za novičke od drugod. Delo urednika je zbiranje in urejanje novic, natančno postavljanje vejic, ustvarjalno pisanje in iznajdljivo umeščanje novic.

Delo vzame v dveh tednih 3-4 ure časa. Specifična predznanja niso potrebna. Delo poteka v okolju mailchimp.com.

Oblikovanje in priprava na tisk

Delo, ki te čaka, je najbolj ustvarjalno, ki ga lahko ponudimo. Priprava različnih plakatov, letakov, brošur, majic in drugih tiskovin tekom leta. Večino tiskovin je potrebno pripraviti po specifičnih navodilih tudi za tisk. Pričakujemo, da boš imel veliko lastnih idej, posluha za ideje drugih, da boš našel načine, kako le-te spraviti ne papir in seveda, da boš časovno fleksibilen.

Delo je težko časovno ovrednotiti. Govorimo o v povprečju dveh plakatih, dveh brošurah ali letakih in dveh grafikah na mesec. Potrebno predznanje dela v okolju Adobe Photoshop ali Ilustrator oz. podobnih orodjih.

Fotografiranje

Iščemo nekoga, ki obvlada več kot samo fotografiranje na potovanjih. Zanesljiva oseba, ki bo kvalitetno ovekovečila naše dogodke, delavnice, predavanja, pustne krofe in še mnoge druge. Zaželeno je, da je fotograf časovno fleksibilen.

Delo vzame na tedenskem nivoju slabo uro časa. Potrebno predznanje urejanje slik v okolju Adobe Photoshop oz. podobnih orodjih. DŠMM bo zagotovilo opremo za fotografiranje.

V primeru, da vas katera izmed nalog zanima, vas vabimo, da kontaktirate Tadeja Jalšovca, na GSM 040 535 880 ali mail jalsovec@medicinec.si.

Vabilo velja samo za člane društva.

Vabilo k sodelovanju nima dneva zaključka, tako se nam lahko pridružite kadarkoli.