Zaradi večjega povpraševanja smo se v DŠMM odločili, da študentom ponudimo možnost naročila otoskopov.

 

V priponki se nahaja ponudba vrhunskega proizvajalca otoskopov Riester oz. njihovega SLO zastopnika Apollonia. Tisti najdražji model v primerjalni tabeli na skrajni desni strani smo uporabljali na vajah pri oftalmi/orl, imajo ga v večini ambulant. Ker so vaše želje in pričakovanja glede na vprašalnik zelo različna, so v ponudbo vključeni 4 različni modeli, od najugodnejših do najdražjih. V cene, ki so navedene v tabeli, je vključen 15% popust, prav tako imajo vsi 1 leto garancije in bodo dostavljeni v DŠMM, kjer jih boste lahko prevzeli.

 

Tisti, ki ste želeli kupiti v kompletu otoskop in oftalmoskop: pri vseh navedenih modelih lahko tudi naknadno dokupite oftalmoskopsko glavo, je pa seveda ugodneje, če kupite set z obema glavama (cene so pripisane v tabeli). V tabeli je sicer označen model ri-mini, ki je njihov najbolj prodajan žepni otoskop, seveda pa se naj vsak sam odloči glede na svoje želje in zmožnosti.

 

Otoskope je možno naročiti le v črni barvi, razen e-scope, ki je na voljo tudi v beli. Nastavki za otoskope so za 1x uporabo, vendar jih zdravniki kar nekajkrat očistijo in dezinficirajo v razkuževalni tekočini, saj material to omogoča. Minimalno pakiranje je 100 kos, cena 10,60€ / 1Pck, so pa vedno na zalogi pri zastopniku. Velikosti so različne: 2 mm, 2,5mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm in 9 mm.

 

Naročila zbiramo do vključno nedelje, 22. februarja 2015 preko obrazca.

 

O plačilu in prevzemu boste obveščeni naknadno. Če imate kakšno vprašanje glede naročila pišite na breznik.jani@gmail.com, glede plačila in prevzema pa se obrnite na strasek@medicinec.si.