Cenjeni člani!

V četrtek, 24. marca 2022 ob 17:45 uri, bo potekala 26. redna skupščina Društva študentov medicine Maribor in sicer na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru, Taborska ulica 8, 2000 Maribor (prostor 2N2). 

Na skupščini bo predstavljeno poročilo o delovanju DŠMM v letu 2021 in delovni ter finančni načrt za leto 2022.  Potekale bodo tudi volitve v Upravni in Nadzorni odbor za nezasedena mesta in sicer za:

  • tajnika
  • člana Nadzornega odbora (tri mesta)

Kandidira lahko vsak član Društva študentov medicine Maribor in sicer tako, da izpolnjeno kandidaturo in kandidaturni list pošlje na kandidature@medicinec.si najkasneje 7 dni pred 26. rednim zasedanjem Skupščine Društva študentov medicine Maribor, torej najkasneje do vključno 17. 3. 2022, 23:59. 

Vsa potrebna dokumentacija se nahaja v prilogi objave, v primeru vprašanj pa se lahko obrnete na kateregakoli člana UO in NO.

Vsi člani imate glasovalno in volilno pravico, zato ste vljudno vabljeni, da pridete in izrazite svoje mnenje ter s tem prispevate k boljšemu delovanju Društva!

Prosimo vas, da izpolnete spodnjo prijavnico za udeležbo na skupščini in sicer do 20. 3. 2022 (23:59). Prijavnica je zgolj informativne narave (za lažjo organizacijo). 

PRIJAVNICA – klik

V dnevih pred skupščino bomo na spletni strani objavili tudi gradivo.

Se vidimo kmalu!

Kandidatura UO-NO

Kandidaturni list UO-NO

Sklic – 26. redna skupščina DŠMM

Razpis volitev – 26. redna skupščina DŠMM