RAZŠIRJENA EDICIJA! Deli, da dosežemo čisto vse!

‼️VSI ŠTUDENTI V DRŽAVI STOPAMO SKUPAJ‼️

Dragi študentje!

Veliko elektronskega črnila je bilo prelitega na temo razmer v naši državi. Zdravstveni delavci se borijo s situacijo. Kot smo že zapisali, smo prepričani, da jim bo s skupnimi močmi in vsem znanjem to nedvomno uspelo! 💪

Pri tem pa jim želimo pomagati tudi mi! Z ukinitvijo javnega varstva otrok in zaprtjem šol se pojavlja problem kam z otroki zaposlenih zdravstvenih delavcev, ki ne morejo biti sami.

Zato! Stopimo skupaj in pomagajmo. Smo najmanj ranljiva skupina, ki ima nenadoma zaradi zaprtja fakultet največ časa. Vse, ki ste zdravi in pripravljeni pomagati, vabimo, da priskočite na pomoč pri varstvu otrok na domu, za zaposlene v obeh UKC, splošnih bolnišnicah in zdravstvenih domovih po Sloveniji, ki so v teh dneh še posebej obremenjeni.

Javite se nam na mail: pomoc@medicinec.si

Napišite svoje osnovne in kontaktne podatke, da vas lahko obvestimo o nadaljnem poteku (ime, priimek, kraj kjer lahko nudite varstvo, telefonsko številko).

Pokažimo, da tudi na mladih svet stoji in skupaj podprimo drug drugega! Delite naprej 💪💪💪

HVALA❤️❤️❤️

Vaša SloMSIC – ZŠMS skupaj z Društvo Študentov Medicine Maribor – DŠMM in DŠMS – SloMSIC ter ostalimi študentskimi društvi, klubi in sekcijami. Slovenska študentarija se združuje!