blaz

Bogi naš Blaž. Ne le, da je zunaj peklenskih 38°C in se vsi kuhamo, pač pa so Blažu ukradli tudi vse društvene majice. Sedaj so mu ostale le take – navadne. Žalosten je. Pomagajmo mu, ustvarimo novo!

Iščemo motiv za novo majico Društva študentov medicine Maribor, ki bo na voljo v začetku študijskega leta 2013 na DocFest-u. Nosil jo bo vsak pravi medicinec in sedaj imaš priložnost, da jo okrasiš s svojim izvirnim delom. Dobrodošle so vse ideje v obliki skic, konceptov ali dokončnih motivov. Naj bodo usklajene z izraznostjo DŠMM, kot društvom, ki s prostovoljskim projektnim delom povezuje mariborske študente medicine. Morda lahko kako uporabiš tudi slogan medicinec s srcem? Predvsem pa naj bo motiv zabaven, pozitiven in sproščen. Več o razpisnih pogojih si lahko prebereš v razpisni dokumentaciji v prilogi.

Svoj prispevek pošlji v PDF ali JPG obliki (bela podlaga) s krajšim opisom ideje (do 400 znakov) na info@medicinec.si, z zadevo Razpis za majice. Prijave bomo sprejemali do vključno 23. 8. 2013 do polnoči. Prijavljenji izdelki bodo objavljeni na Facebook profilu DŠMM, nato pa bo do 1. septembra 2013 Upravni odbor DŠMM izbral motiv za tisk.

Avtor izbranega motiva bo prejel 2 brezplačni društveni majici, skodelico Medicinec s srcem in še kaj. Tudi vse, ki boste prispevali svoje motive, čaka simbolična nagrada.

Za vsa vprašanja smo na voljo na info@medicinec.si ali preko komentarjev na spletni strani in FB.

Veselimo se tvojega kreativnega izdelka. Blaževa eksistencialna kriza se bliža koncu.

Priloga:

Template doesn't exists. Use default